Investice do nemovitostí: Vydělávejte, i když spíte

Investice do nemovitosti? Zní vám to jako pohádka „A žili šťastně až do smrti"? Ne! Realita jak vyšitá. Přečtěte si příběh našeho klienta a zamyslete se, jestli chcete vydělávat i když spíte, anebo pracovat až do konce života.
Jan s terezou vydelavejte i kdyz spite
2 minut/y čtení

Pan Aleš za námi přišel s tím, že má vlastní dům, ale jeho snem je postavit si nový. Aby svého snu dosáhl, za co nejlepších podmínek, navštívil finančního poradce. Ten mu poradil: „Dejte svůj dům do zástavy. Budete mít čím při hypotéce ručit. Pak ho začněte pronajímat a hned jak dostavíte nový dům, ten starý prodejte a z utržených peněz umořte dluh.” Pan Aleš odcházel s líbivou myšlenkou: „Skvělé, budu mít nízkou splátku. Hypotéku za chvíli doplatím a mám klid.” 

Doplatit brzo hypotéku a mít klid. To nezní vůbec špatně, že?

Víte, co jsme mu ale řekli? „Tohle řešení je sice líbivé, ale naprosto komerční a z hlediska finančního plánování postrádá smysl!“

Tady jsou důvody:

  1. Ceny nemovitostí jsou aktuálně velmi vysoko. Než postavíte svůj nový dům, může přijít krize a cena nemovitostí razantně poklesnout 
  2. Nájemníci Vám můžou za dva roky pronájmu nemovitost poškodit a zničit
  3. Když umoříte dluh, nezískáte žádné pasivní příjmy a na splácení hypotéky budete sám

Jak získat výhodu z bytů na investici. Náš navrh:

„Prodejte svůj starý dům hned, a to za maximální možnou cenu. Za získané peníze koupíte v Ostravě 3 investiční nemovitosti. Jednou z nich budete ručit, abyste měl dostatečnou zástavu pro výstavbu nového domu. Ten financujte hypotékou tak, abyste měl maximální měsíční splátku.” Proč? Splátka hypotéky je sice 15 000 Kč/měsíčně, ale čistý výnos z investičních bytů je 18 000 Kč/měsíčně. A co je lepší? Mít hypotéku a být na splácení sám, anebo mít hypotéku a vlastnit další 3 investiční nemovitosti s nájemníky, kteří hypotéku splácejí? 

Jan s Terezou_investicni nemovitost
Komerční řešení vs. Naše řešení

„Pokud nenajdete způsob, jak vydělávat peníze, i když spíte, pak budete pracovat do konce života.”

Warren Buffet

Při výběru poradce myslete na jednu věc

Vždy si hlídejte, kdo komu buduje majetek do budoucna – tzv. rentu. Jestli poradce klientovi, nebo klient poradci. Poradci jsou totiž často prodejci produktů, které zrovna nejvíce frčí. Nepřemýšlí nad dlouhodobým užitkem.

Pořiďte si byt na investici. Nemusíte řešit vůbec nic

Už brzy vám představíme nový projekt, díky kterému si budete moct koupit investiční nemovitost a přitom vůbec nic neřešit. My totiž vyřešíme vše za vás:

  • Vyhledáme tu nejvhodnější investiční nemovitost na prodej, kterou koupíte
  • Najdeme platící nájemníky
  • Vyřídíme financování i veškerou administraci

Těšit se tak můžete na pravidelný výnos peněz, aniž byste museli cokoliv dělat. Podobně funguje i investice do pozemků.

Jan s Terezou_Nemusite delat vubec nic
Nemusíte dělat vůbec nic. Vše vyřešíme za vás
Obsah článku:
Picture of Jan s Terezou
Jan s Terezou

Poradíme a pomůžeme k finanční hojnosti

Nezávazná poptávka